Redaktionen – Om oss

Nytt24 är en webbtidning vars huvudsakliga fokus är att bevaka svenskt näringsliv. Vi vill fungera som ett digitalt nav för alla som är intresserade av företag, entreprenörskap, affärer och näringsliv i allmänhet.

Nytt24 har ingen pappersutgåva, utan ger allt fokus till webbplatsen. Det här innebär att vi jobbar helhjärtat med att snabbt informera om vad som pågår inom områden som finans, tech och många andra branscher – dygnet runt.

Målsättningen är att Nytt24 ska bli den sida Du först besöker när du vill veta mer om näringslivet i landet. Detta oavsett vem du är och var i Sverige du bor. Förutom spännande nyheter bjuder vi också våra läsare på intressanta tillbakablickar, näringslivshistoria och andra typer av faktaartiklar som rör företagande och entreprenörskap.

En konstant i bruset

De senaste åren har otaliga nyhetssidor dykt upp på nätet. Både journalister och redaktörer tvingas idag jobba snabbare än någonsin. Nytt24:as ambition är att bli en fast punkt i det brus som präglar medieklimatet idag. Genom att noga och omsorgsfullt välja vad vi skriver om, hoppas vi att Du som läsare ska uppleva att det mest väsentliga finns att hämta här. Det här innebär att det inte ligger i vårt intresse att locka med billiga click-bait-rubriker eller att störa läsningen med för mycket reklam.

Vår vision är större än så: att bilda en långsiktig relation med Dig som läsare.

Inte bara nyheter

Nytt24:as främsta fokus kommer att ligga på att uppdatera er med det senaste inom svenskt näringsliv. Med det sagt arbetar sidan även för att bli en plattform där människor kan mötas. Vi uppmanar till livliga och bildande diskussioner i kommentarsfälten, samtidigt som vi förväntar oss att den som kommenterar visar hänsyn mot andra.

Utvalt av redaktionen
Hot och möjligheter för svensk export
Musical.ly tecknar avtal med Apple music