Med fokus på apotek

Naturapotek

Jakobs Apotek är inte ett klassiskt apotek utan har istället fokus på svensk hälsokost. Produkter som kan ge bättre hälsa både på kort och lång sikt och som kan ses som ett komplement till de klassiska apoteksvarorna. Även om det främst finns kosttillskott hittas även en rad kroppsvårdsprodukter.

Hos Jakobs Apotek finns ett mycket stort utbud av kosttillskott, prestationstillskott och skönhetsprodukter. I likhet med många andra butiker inom kosttillskott finns även en avdelning inom viktnedgång. Detta med inriktning mot olika viktnedgångsvägar.

Vattenrening

En avdelning som är lite ”unik” för Jakobs Apotek är den inom vattenrening. Här hittas produkter som kan användas under hajken eller i sommarstugan där inte drickbart vatten finns tillgängligt. Bland annat finns Euro vattenrenare som monteras direkt på kökskranen. Passar därmed bra i sommarstugor där vattnet inte har samma rening som om det funnits kommunalt vatten. En mycket uppskattad och uppmärksammad produkt som totalt kan ge 3000 liter innan filter behöver bytas.

Köp mer – Spara mer

Om du vet att du kommer behöva flera bukar av ett kosttillskott rekommenderas avdelningen ”Köp mer – Spara mer”. Där presenteras nämligen storpack eller flerpack. Generellt blir det 10 – 20 % billigare vilket självklart är smidigt om ändå större mängder ska köpas in. Önskas de lägre prisnivåerna bör även ett besök ske till ”Fyndlådan”. Här finns produkter med kraftigt reducerade priser och även en del utgående produkter.

Följ bloggen

Har du intresse för kosttillskott, naturprodukter och viktnedgång kan deras blogg besökas. Här skriver och publicerar de artiklar om allt från hur du får bättre frukostvanor och hur en menskopp fungerar till vikten att hitta balans i vardagen. Kosttillskott kan självklart vara en bidragande orsak till ett bättre mående men man bör även se på helheten. Det är som de avslutar ett av sina blogginlägg med: ”Av dina 24 timmar – ska du ta en stund för dig idag?”

Frågor? Kontakta kundtjänst

Jakobs apotek kan nås via mail eller telefon. Däremot har kundtjänst bara öppet måndagar till torsdagar 13 – 16 om man vill nå dem på telefon. Mail går att skicka alla dagar och de lovar att svara inom 24 timmar på vardagar.

Utvalt av redaktionen
Hot och möjligheter för svensk export
Musical.ly tecknar avtal med Apple music