Konferenser i Sverige

När ditt företag eller arbetsgrupp ska boka en konferensresa är det många saker som ska stämma. Beslut om vart man ska åka, under hur lång tid och vilken typ av resa som ska göras är A och O för att er konferens eller kickoff ska bli en lyckad upplevelse. Ni vill skapa energi och nya idéer för ert fortsatta arbeta när ni återvänder hem. På webbplatsen konferensnyheter.se finns flera tips på vad och hur man behöver planera för den lyckade resan. Där erbjuds också förslag på anläggningar att boka.

Anläggningar

I Sverige finns otaliga anläggningar för konferensverksamhet. Några tips från konferensnyheter.net är:

Stockholm: Happy Tammsvik, ett företag som är nyskapande vad gäller konferenser. Deras fokus är det roliga i upplevelsen, att våga utmana vår uppfattning om vad en konferens innebär.
Enköping: Här finns till exempel Fageruddens Konferens. Anläggningen ligger vid stranden och har funnits i över hundra år. Här finns både traditionella möteslokaler men också alternativa varianter som till exempel bryggan med eldstad.
Uppsala: Allt sker inte i Stockholmsregionen. Uppsala ligger geografiskt bra till om man inte vill vara i Stockholm men ändå ha all den komfort som en stad kan ge. Närheten till kommunikation gör valen många.
Miljö, mat och aktiviteter

Spa-vistelser har blivit ett populärt val för konferensresor. Man vill ge sin arbetsgrupp möjligheten att slappna av ordentligt i samband med konferensen, då det är en typ av friskvård. I vårt stressade samhälle kan målet med en kickoff vara att ladda batterierna rejält inför kommande arbetsperiod. Det finns många olika Spa-anläggningar i Sverige.

Maten är ett mycket viktigt inslag när man reser bort. Man jobbar intensivt för att sen äta tillsammans med sina kollegor. Alla konferensanläggningar satsar på sin mat. Många har olika profilering som till exempel Villa Aske, som ligger ca 30 minuter från Stockholm. På Villa Aske serveras Italieninspirerad mat gjord på svenska råvaror.

På konferensnyheter.net finns ännu mer att läsa om konferenser och anläggningar.

Utvalt av redaktionen
Hot och möjligheter för svensk export
Musical.ly tecknar avtal med Apple music